Livestream Livepack

Νέα επανάσταση φέρνει στο streaming  η Livestream με την ανακοίνωση για την διάθεση μιας νέας υπηρεσίας που συμπεριλαμβάνει μια συσκευή-υπολογιστή “πλάτης” με την οποία μπορεί κανείς να εκπέμψει στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο live events με ελάχιστους πόρους σε σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Και το όνομα αυτού Livestream Livepack

Το Livestream Livepack περιλαμβάνει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να εκπέμψει κανείς. Ουσιαστικά το πακέτο παρέχει:

Livestream Livepack
Livestream Livepack

1. Μια βασική συσκευή που παίζει τον ρόλο του Encoder ο οποίος τροφοδοτείτε με μπαταρία αυτονομίας μέχρι 3 ώρες. Ενσωματομένα σε αυτή την κύρια συσκευή υπάρχει:

  • Έξι 3G/EVDO modem για την σύνδεση στο Internet μέσω κάποιου δικτύου κινητής τηλεφωνίας και data,
  • Firewire θύρα αλλά και ένα καλώδιο ίδιου τύπου για την διασύνδεση της cameras
  • USΒ θύρες, αλλά και
  • μια ενσωματωμένη touch screen για τον άμεσο και εύκολο τρόπο ρύθμισης από τον χρήστη
  • ένα ειδικό σακίδιο πλάτης που αφήνει τον cameraman – χρήστη με ελεύθερα τα χέρια ώστε να χειρίζεται μονάχα την camera του.
Livepack back door
Livepack back door

2. Μέγιστη ποιότητα μετάδοσης video μέχρι και 1Mbps βάση του πρωτοκόλλου H.264  .

3. Τα συμβόλαια σύνδεσης με τους παρόχους 3G δικτύου

4. Dedicated IP διεύθυνση για το με το δικό σας Livestream Channel

5. Extra μπαταρίες 3ωρης διάρκειας για την κάλυψη μεγάλων γεγονότων

Μήπως ήρθε το τέλος της ζωντανής δορυφορικής σύνδεσης ?

Το Livepack μπορεί να δουλέψει και με το Livestream Free και με το  Livestream Premium και μπορεί να δεχθεί οποιαδήποτε camera έχει έξοδο firewire. Επίσης οτιδήποτε εκπέμπετε  καταγράφετε και στους Server της LiveStream με δυνατότητα επεξεργασίας και επαναπροβολής.

Πως δουλεύει το Livepack
Πως δουλεύει το Livepack

Η συνάθροιση του bandwith από τα έξι (ναι έξι) ενσωματωμένα 3G modems προσφέρουν την μέγιστη  διαθεσιμότητα του ρυθμού μετάδοσης που απαιτείται για την απρόσκοπτη μετάδοση του video στην πλατφόρμα της Livestream. Εξάλλου το συμβόλαιο σύνδεσης που συμπεριλαμβάνει το πακέτο προσφέρει διασύνδεση με όλα τα διαθέσιμα δίκτυα που προσφέρουν 3G υπηρεσία, οπότε και το ποσοστό επιτυχημένης ποιοτικά σύνδεσης είναι υψηλό.

Το πακέτο διατίθεται αρχικά μόνο στις Ην. Πολιτείες της Αμερικής αλλά η Livestream σε προτρέπει να τις πεις εάν το θες και σε κάποια άλλη χώρα !. Το μοντέλο χρέωσης διαμορφώνετε στις 2500$ / μήνα , αλλά με 12μηνο συμβόλαιο η τιμή προσγειώνετε στα 1500$ / μήνα. Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό για επαγγελματική χρήση καθώς η απόκτηση και η συντήρηση ενός  van με σύνδεση για δορυφορικό uplink κοστίζει πολλά περισσότερα. Οπότε μην παραξενευτείτε εάν σε λίγα χρόνια σταματήσουμε να βλέπουμε έναν όρχο από ημιφορτηγά έξω από σημεία που γίνονται event και έχουν αντικατασταθεί από Cameraman με μικρές κάμερες και σακίδια.

Δείτε (Re-brodcast) μερικά από τα Events στα οποία χρησιμοποιήθηκε το Livepack

Μάθετε πολλά περισσότερα για το Livestream Livepack, ένα καταπληκτικό πακέτο που μάλλον θα σηματοδοτεί την αλλαγή του τρόπου μετάδοσης γεγονότων.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.