Φωτογραφήσεις

Φωτογραφίζουμε ό, τι αναδεικνύει τη δουλειά σας, ό, τι αφηγείται την ιστορία σας, ό, τι περιγράφει την εταιρική σας ταυτότητα. 
Αναλαμβάνουμε lifestyle φωτογραφήσεις, δημιουργία portfolio σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την διοργάνωση και τη διακόσμηση εκδηλώσεων, still life και φωτογραφήσεις προϊόντων για e-shop, social media και καταλόγους, φωτογραφήσεις φαγητού και χώρων εστίασης, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, BnB και κατοικιών.
Συνδυάζουμε υπηρεσίες βιντεοσκόπησης για την αρτιότερη κάλυψη κάποιου ειδικού θέματος, για τις ανάγκες Video blogging ενός προσώπου ή μιας επιχείρησης, καθώς και για τον εμπλουτισμό των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στις σελίδες προϊόντων των σύγχρονων e-shop

QWERTY Photography

Η φωτογραφία είναι αυτή που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει το ενδιαφέρον του θεατή και να το κάνει γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα από οποιοδήποτε άλλο είδος περιεχομένου. Στο διαδικτυακό marketing, στα social media, στην online διαφήμιση, στο ηλεκτρονικό εμπόριο αυτός είναι ένας από τους κυριότερους στόχους που πρέπει να επιτευχθεί: Το να κερδίσουμε το ενδιαφέρον του θεατή και να συμβεί άμεσα.

Ακολουθούν portfolios με ενδεικτικές φωτογραφίες από φωτογραφήσεις που έχουμε υλοποιήσει στο πλαίσιο συνεργασιών μας με επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αναλαμβάνουμε τις φωτογραφήσεις ή και τις βιντεοσκοπήσεις των προϊόντων για το e-shop, καθώς και την επεξεργασία του υλικού και την παράδοσή του για τελική χρήση.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για ένα website ή ένα e-shop να παρουσιάζει μια φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις φωτογραφήσεις που θα “ντύσουν” με πρωτότυπες φωτογραφίες το πρωτοσέλιδο και τις επιμέρους σελίδες των διαδικτυακών τόπων, καλύπτοντας ανάγκες λόγω εποχικότητας στο αντικείμενο, προώθησης προϊόντων, ειδικών προσφορών κ.α. Ομοίως, παράγουμε φωτογραφίες για χρήση στους social media λογαριασμούς που διατηρεί η επιχείρηση, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της διαδικτυακής εικόνας της. 

Υλοποιούμε styled shoots σε χώρους εκδηλώσεων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην οργάνωση γάμου, βάπτισης και εκδηλώσεων, με σκοπό την παραγωγή φωτογραφικού υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για editorials και advertorials σε έντυπα και online Μέσα που ασχολούνται με τον γάμο και τη δεξίωση. Παράλληλα, παρέχουμε φωτογραφικές υπηρεσίες για τη δημιουργία portfolio σε επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να παρουσιάζουν δείγμα της δουλειάς τους με επαγγελματικό τρόπο, καθώς και υπηρεσίες φωτογράφησης χώρων δεξιώσεων για να την παρουσίαση και την χρήση τους στο website, στα social media στις διαφημιστικές τους καταχωρήσεις. 

Η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση real estate είναι επίσης υπηρεσίες που παρέχουμε, παραδίδοντας φωτογραφίες ή και βίντεο, έτοιμα προς χρήση και ανάρτηση σε διαδικτυακούς τόπους πώλησης και ενοικίασης ακινήτων ή σε website μεσιτικών πρακτορείων και άλλου τύπου επιχειρήσεων ή επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο real estate και στο bnb.

Δείτε ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχουμε

κατασκευή e-shop

E-Commerce

Κατασκευάζουμε Eshop βασισμένα στην γνωστή πλατφόρμα WooCommerce. Υλοποιούμε ειδικές λύσεις ως προς τον τρόπο παραγγελίας και πληρωμής.

κατασκευή ιστοσελίδων - website

Website

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαδικτυακούς τόπους για την παρουσίαση της εταιρίας σας και των υπηρεσιών/προϊόντων σας

SEO - creative content

SEO

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης μέσα από ορθές τεχνικές και ποιοτικό περιεχόμενο.

creative-content-qwerty

Creative Content

Δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, videos) για το blog, το eshop σας και τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα.

διαχείριση social media

Social Media Managment

Διαχειριζόμαστε τους εταιρικούς λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

online advertising

Online Advertising

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & τις Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

email marketing αποστολή newsletter

Email Marketing

Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε την δημιουργία λίστας αποδεκτών μέσω του website σας και την αποστολή Newsletter, τηρώντας τις διαδικασίες που ορίζει ο GDPR.

maintenance & support συντήρηση και υποστήριξη e-shop

Maintenance & Support

Μεριμνούμε για την εύρυθμη λειτουργία, την συντήρηση & την τεχνική υποστήριξη των e-shop και των διαδικτυακών σας τόπων.

εκπαίδευση wordpress woocomerce

Training

Εκπαιδεύουμε στελέχη και μικρές ομάδες γύρω από την χρήση online πλατφορμών & συστημάτων.