Ε-Commerce Photography

Φωτογραφήσεις προϊόντων για E-shop σε λευκό, μαύρο, γκρίζο ή άλλο φόντο, ανάλογα με την ανάγκη παρουσίασης κάθε είδους. Οι φωτογραφίες μπορούν να παραδίδονται και έτοιμες για χρήση σε marketplaces, όπως το Skroutz, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που δίνονται. Ανάλογα με τα προϊόντα, την εποχικότητα, την χρήση και άλλες παραμέτρους μπορούμε να υλοποιούμε φωτογραφήσεις με διαφορετικά concepts. 

Είδη σπιτιού και διακόσμησης, κουζινικά, λευκά είδη, είδη γάμου, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, παιδικά ρούχα, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, παιχνίδια, είδη διατροφής, εργαλεία, παπούτσια, αξεσουάρ κ.α. είναι μερικές από τις κατηγορίες προϊόντων που αναλαμβάνουμε να φωτογραφίσουμε. 

Ειδικά για τις φωτογραφίσεις σε κοσμήματα και μπιζού μπορείτε να δείτε το σχετικό portfolio εδώ.

Για τις φωτογραφήσεις χύμα και συσκευασμένων προϊόντων, όπως είναι οι ξηροί καρποί, τα μπαχαρικά, τα βιολογικά προϊόντα κ.α. μπορείτε να δείτε δείγμα δουλειάς μας στο σχετικό portfolio εδώ.       

Δείτε ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχουμε

κατασκευή e-shop

E-Commerce

Κατασκευάζουμε Eshop βασισμένα στην γνωστή πλατφόρμα Woocommerce. Υλοποιούμε ειδικές λύσεις ως προς τον τρόπο παραγγελίας και πληρωμής.

κατασκευή ιστοσελίδων - website

Website

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαδικτυακούς τόπους για την παρουσίαση της εταιρίας σας και των υπηρεσιών/προϊόντων σας

SEO - creative content

SEO

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης μέσα από ορθές τεχνικές και το ποιοτικό περιεχόμενο.

online advertising

Online Advertising

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

email marketing αποστολή newsletter

Email Marketing

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

διαχείριση social media

Social Media Managment

Διαχειριζόμαστε τους εταιρικούς λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

email marketing αποστολή newsletter

Email Marketing

Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε την δημιουργία λίστας αποδεκτών μέσω του website σας και την αποστολή Newsletter, τηρώντας τις διαδικασίες που ορίζει ο GDPR.

maintenance & support συντήρηση και υποστήριξη e-shop

Maintenance & Support

Μεριμνούμε για την εύρυθμη λειτουργία, την συντήρηση & τεχνική υποστήριξη των διαδικτυακών σας τόπων.

εκπαίδευση wordpress woocomerce

Training

Εκπαιδεύουμε στελέχη και μικρές ομάδες γύρω από την χρήση online πλατφορμών & συστημάτων.