L

Κατασκευή E-shop & Website - SEO - Support - Training

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε E-shop και Website βασισμένα σε WordPress/WooCommerce.
Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO).
Παραμένουμε πάντα δίπλα σας με Υπηρεσίες Υποστήριξης και Συντήρησης.
Οργανώνουμε Εκπαιδεύσεις και βρίσκουμε το προσωπικό που θα καλύψει εσωτερικά τις ανάγκες της διαδικτυακής σας υπόστασης.

Κατασκευή E-shop

Γνωρίζοντας καλά το εμπορικό κύκλωμα και την λειτουργία επιχειρήσεων σε αρκετούς κλάδους, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και επενδύοντας διαρκώς χρόνο στην παρακολούθηση όλων των τεχνολογικών εξελίξεων για το e-commerce, αναλαμβάνουμε την Ανάλυση, τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση E-shop.

Βασιζόμενοι στο επιτυχημένο δίδυμο WordPress – Woocommerce έχουμε δημιουργήσει, μεταξύ πολλών άλλων, και E-shop με ιδιαίτερες απαιτήσεις στον τρόπο παραγγελίας και στους τρόπους πληρωμής. Η εξειδικευμένη γνώση αποτελεί εφόδιο για νέα έργα, καθώς είμαστε σε θέση να ερευνήσουμε, να προτείνουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις που απαντούν στις ιδιαιτερότητες και των δικών σας προϊόντων ή υπηρεσιών.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το λογισμικό ανοικτού κώδικα και τον μεγάλο αριθμό επιλογών και ισχυρών δυνατοτήτων του WordPress και του WooCommerce, γινόμαστε οι συνεργάτες, που όχι μόνο “φτιάχνουμε το Ε-shop σας”, αλλά το διαμορφώνουμε και το αναπτύσσουμε διαρκώς, σύμφωνα με την στρατηγική που σχεδιάζουμε και υιοθετούμε από κοινού με τον εκάστοτε πελάτη μας.

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Website

Ξεκινώντας από μια πλήρη ανάλυση του αντικειμένου σας και των στόχων που επιθυμείτε να προσεγγίσετε με τη διαδικτυακή παρουσία σας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σύγχρονα websites, με τη χρήση εργαλείων που προσφέρουν ευελιξία, όπως τον Elementor ή τον  Gutenberg και βασιζόμενοι πάντα στην πλατφόρμα WordPress.

Συνθέτουμε την εικόνα που εκφράζει την επιχείρησή σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και δημιουργούμε ένα δυναμικό περιβάλλον, απόλυτα παραμετροποιήσιμο και ικανό να εξελίσσεται στο πέρασμα του χρόνου, ώστε να ανταποκρίνεται στις επικρατούσες τάσεις.

Προτείνοντας και υιοθετώντας καλές πρακτικές, παραμένουμε σύμβουλοι σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιζητούν την καινοτομία και το προβάδισμα στην αγορά τους, έχοντας οι ίδιοι αντιληφθεί πως το εταιρικό website τους είναι τελικά ένα έργο σε διαρκή εξέλιξη – “work in progress”.

Μεταξύ άλλων υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε τη συγγραφή κειμένων για εταιρικά websites, στηριζόμενοι σε πληροφορίες που αντλούμε κατά τη διάρκεια ενός αναλυτικού briefing σχετικά με την επιχείρηση, την ιστορία της, το αντικείμενό της, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της κλπ. 

kataskevi-website

Search Engine Optimization - SEO

Στα έργα που υλοποιούμε, με αντικείμενο τη δημιουργία website και e-shop, εντάσσουμε και τις απαραίτητες εργασίες On-Site & Off-Site SEO (Search Engine Optimization) για την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων τους στις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα, υιοθετούμε και επιλεγμένα εργαλεία που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε:

  • την ανάρτηση, με ορθό τρόπο, του περιεχομένου που μας δίνεται έτοιμο από τον πελάτη,
  • την δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες κ.α.) και την ανάρτησή του σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές SEO,
  • την εκπαίδευση των διαχειριστών του website και του e-shop, ώστε να αναρτούν και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο, ακολουθώντας συγκεκριμένους κανόνες που βοηθούν το SEO για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Για υφιστάμενους διαδικτυακούς τόπους και e-shop που έχουν αναπτυχθεί με WordPress – WooCommerce και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

  • Εξέταση και αξιολόγηση της εκάστοτε εγκατάστασης
  • Μελέτη με τις ενέργειες SEO που κρίνουμε σημαντικό να γίνουν On-site και Off-site για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Maintenance & Support

Κάθε δυναμικό σύστημα όπως ένα website κι ένα e-shop απαιτούν διαρκή έλεγχο για την καλή λειτουργία τους. Διαδικασίες όπως η ορθή λήψη backup, η τακτική συντήρηση και ενημέρωση με όλα τα απαραίτητα updates για το CMS, το template και τα plugins που χρησιμοποιούνται, καθώς και η υποστήριξη σε θέματα λειτουργίας είναι κρίσιμες, απαραίτητες και πρέπει να γίνονται σωστά και έγκαιρα .

Πρωτεύων λόγος είναι η ασφάλεια και αμέσως μετά ακολουθούν η αξιοπιστία στο σύνολο του συστήματος και η λειτουργικότητα των επιμέρους ενοτήτων – διαδικασιών.
Στο πλαίσιο αυτό, παρέχουμε σε μηνιαία βάση υπηρεσίες συντήρησης website και e-shop σε WordPress και WooCommerce. Ακολουθούμε μια συγκεκριμένη μεθοδολογία, που στόχο έχει την ασφαλή μετάβαση των συστημάτων στις νεότερες εκδόσεις, την μέριμνα για τους απαραίτητους ελέγχους για τη σωστή λειτουργία, αλλά και την λήψη υγιών αντιγράφων ασφαλείας.

Παρέχουμε επίσης σε μηνιαία βάση ή /και με ωριαία χρέωση υπηρεσίες υποστήριξης για website ή eshop. Ενδεικτικά αναφέρουμε υπηρεσίες reporting, εφαρμογής μαζικών αλλαγών τιμών μέσω σχετικών εργαλείων, αλλαγή υλικού στο πρωτοσέλιδο, αλλαγές στο μενού περιήγησης κ.α.

qwerty-Training

Training

Πιστεύοντας στην αυτονομία που πρέπει να έχει ο καθένας σε σχέση με τη διαχείριση του περιεχομένου στο website του ή στο e-shop του, παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης στη χρήση του WordPress για την ανάρτηση περιεχομένου και στη διαχείριση παραγγελιών, προϊόντων και άλλων ενοτήτων στο WooCommerce.

Σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες, έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουμε εργαζόμενους σε επιχειρήσεις – πελάτες μας, ώστε να εξοικειωθούν με τη χρήση εργαλείων που διευκολύνουν ή προαπαιτούνται για την τέλεση των καθηκόντων τους γύρω από τη διαχείριση του e-shop ή του εταιρικού website. Ενδεικτικά αναφέρουμε την “Εισαγωγή στο Photoshop” και την εκπαίδευση στις απαραίτητες βασικές εργασίες επεξεργασίας εικόνων για τη σωστή χρήση τους στις σελίδες προϊόντων.

Μπορούμε, επίσης, να αναλάβουμε την αναζήτηση και εύρεση του κατάλληλου υποψηφίου για να στελεχώσει τη θέση του ατόμου που διαχειρίζεται το e-shop του πελάτη.

Δείτε ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχουμε

creative-content-qwerty

Creative Content

Δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο για το blog, το eshop σας και τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα.

φωτογράφιση προϊόντων για e-shop

Photography

Αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις & βιντεοσκοπήσεις προϊόντων και επαγγ. χώρων καθώς και την επεξεργασία του υλικού για τελική χρήση.

διαχείριση social media

Social Media Managment

Διαχειριζόμαστε τους εταιρικούς λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

online advertising

Online Advertising

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

email marketing αποστολή newsletter

Email Marketing

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.