L

Κατασκευή E-shop & Website - SEO - Support

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε E-shop και Website βασισμένα σε WordPress/Woocommerce.
Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης .
Παραμένουμε πάντα δίπλα σας με υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης.

Κατασκευή E-shop

Γνωρίζοντας καλά το εμπορικό κύκλωμα και την λειτουργία επιχειρήσεων σε αρκετούς κλάδους, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και επενδύοντας διαρκώς χρόνο στην παρακολούθηση όλων των τεχνολογικών εξελίξεων για το e-commerce, αναλαμβάνουμε την Ανάλυση, τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση E-shop.

Βασιζόμενοι στο επιτυχημένο δίδυμο WordPress – Woocommerce έχουμε δημιουργήσει, μεταξύ πολλών άλλων, και E-shop με ιδιαίτερες απαιτήσεις στον τρόπο παραγγελίας και στους τρόπους πληρωμής και είμαστε σε θέση να ερευνήσουμε, να προτείνουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις που απαντούν στις ιδιαιτερότητες και των δικών σας προϊόντων.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το λογισμικό ανοικτού κώδικα, η μεγάλη γκάμα templates και plugins, καθώς και η ύπαρξη της μεγάλης και ενεργής κοινότητας του WordPress και του Woocommerce γινόμαστε οι συνεργάτες που όχι μόνο “φτιάχνουμε το Ε-shop σας”, αλλά το διαμορφώνουμε και το αναπτύσσουμε διαρκώς, σύμφωνα με την στρατηγική που σχεδιάζουμε και υιοθετούμε από κοινού με τον εκάστοτε πελάτη μας.

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Website

Ξεκινώντας από μια πλήρη ανάλυση του αντικειμένου σας και των στόχων που επιθυμείτε να προσεγγίσετε με τη διαδικτυακή παρουσία σας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σύγχρονα websites, με τη χρήση εργαλείων που προσφέρουν ευελιξία, όπως τον Elementor, ή τον  UX Builder και βασιζόμενοι πάντα στην πλατφόρμα WordPress.

Συνθέτουμε την εικόνα που εκφράζει την επιχείρησή σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και δημιουργούμε ένα δυναμικό περιβάλλον, απόλυτα παραμετροποιήσιμο και ικανό να εξελίσσεται στο πέρασμα του χρόνου, ώστε να ανταποκρίνεται στις επικρατούσες τάσεις.

Προτείνοντας και υιοθετώντας καλές πρακτικές, παραμένουμε σύμβουλοι σε πελάτες που επιζητούν την καινοτομία και το προβάδισμα στην αγορά τους, έχοντας οι ίδιοι αντιληφθεί πως το εταιρικό website τους είναι τελικά ένα έργο σε διαρκή εξέλιξη – “work in progress”.

kataskevi-website

Search Engine Optimization - SEO

Στα έργα που υλοποιούμε, με αντικείμενο τη δημιουργία website και e-shop, εντάσσουμε και τις απαραίτητες εργασίες On-Site & Off-Site SEO (Search Engine Optimization) για την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων τους στις μηχανές αναζήτησης, ενώ υιοθετούμε και επιλεγμένα εργαλεία που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε:

  • την ανάρτηση με ορθό τρόπο του περιεχομένου που μας δίνεται έτοιμο από τον πελάτη,
  • την δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες κ.α.) και την ανάρτησή του σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές,
  • την εκπαίδευση των διαχειριστών του website και του e-shop, ώστε να αναρτούν και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο, ακολουθώντας συγκεκριμένους κανόνες που βοηθούν το SEO για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Για υφιστάμενους διαδικτυακούς τόπους και e-shop που έχουν αναπτυχθεί με WordPress – WooCommerce και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, παρέχουμε την υπηρεσία της εξέτασης και αξιολόγησης της εκάστοτε εγκατάστασης και της μελέτης με τις ενέργειες SEO που κρίνουμε σημαντικό να γίνουν On-site και Off-site για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Maintenance & Support

Κάθε δυναμικό σύστημα όπως ένα website κι ένα e-shop απαιτούν διαρκή έλεγχο για την καλή λειτουργία τους και την ορθή λήψη backup, τακτική συντήρηση και ενημέρωση με όλα τα απαραίτητα updates για το CMS, το template και τα plugins που χρησιμοποιούνται, καθώς και υποστήριξη σε θέματα λειτουργίας.

Πρωτεύων λόγος είναι η ασφάλεια και αμέσως μετά ακολουθεί η αξιοπιστία στο σύνολο του συστήματος και η λειτουργικότητα των επιμέρους λειτουργιών.
Στο πλαίσιο αυτό, παρέχουμε σε μηνιαία βάση υπηρεσίες συντήρησης website και e-shop σε WordPress και Woocommerce, για τις οποίες ακολουθούμε μια συγκεκριμένη μεθοδολογία, που στόχο έχει την ασφαλή μετάβαση των συστημάτων στις νεότερες εκδόσεις, την μέριμνα για τους απαραίτητους ελέγχους για τη σωστή λειτουργία, αλλά και την λήψη υγιών αντιγράφων ασφαλείας.

Παρέχουμε επίσης σε μηνιαία βάση ή /και με ωριαία χρέωση υπηρεσίες υποστήριξης για website ή eshop. Ενδεικτικά αναφέρουμε υπηρεσίες reporting, εφαρμογής μαζικών αλλαγών τιμών μέσω σχετικών εργαλείων, αλλαγή υλικού στο πρωτοσέλιδο, αλλαγές στο μενού περιήγησης κ.α.

Δείτε ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχουμε

creative-content-qwerty

Creative Content

Δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο για το blog, το eshop σας και τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα.

φωτογράφιση προϊόντων για e-shop

Photography

Αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις & βιντεοσκοπήσεις προϊόντων και επαγγ. χώρων καθώς και την επεξεργασία του υλικού για τελική χρήση.

διαχείριση social media

Social Media Managment

Διαχειριζόμαστε τους εταιρικούς λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

online advertising

Online Advertising

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

email marketing αποστολή newsletter

Email Marketing

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

εκπαίδευση wordpress woocomerce

Training

Εκπαιδεύουμε στελέχη και μικρές ομάδες γύρω από την χρήση online πλατφορμών & συστημάτων.