Φωτογραφήσεις και Προώθηση Ακινήτων προς πώληση

Το θετικό κλίμα που επικρατεί στην αγορά των ακινήτων, δεν αρκεί για να εξασφαλίσετε μια επιτυχή πώληση ενός ακινήτου. Εμείς σας παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες για την προσέλκυση των κατάλληλων αγοραστών με σκοπό να επιτευχθεί τελικά μια επικερδής και συμφέρουσα αγοραπωλησία. 

Οι υπηρεσίες μας για ακίνητα προς πώληση:

  • Φωτογράφηση ακινήτου
  • Φωτογράφηση 360° εσωτερικών χώρων ακινήτου και εξωτερικού περιβάλλοντος
  • Λήψεις με drone εφόσον χρειάζεται να υπάρχει γενική εικόνα για τη τοποθεσία ή αν χρειάζεται να αναδειχθεί η θέα από συγκεκριμένα σημεία και ύψη
  • Βιντεοσκόπηση ακινήτου – Voice Over
  • Κειμενογραφία για την προώθηση του ακινήτου – Συγγραφή αγγελιών
  • Δημιουργία online παρουσίασης ακινήτου (microsite)
  • Προώθηση και online διαφήμιση ακινήτου σε κοινά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (χώρες, γλώσσες, οικονομικό επίπεδο, μορφωτικό επίπεδο)

Φωτογραφήσεις Επαγγελματικών χώρων, BnB, κατοικιών, καταστημάτων εστίασης & χώρων δεξίωσης.

Αν ο σκοπός είναι η πώληση, η ενοικίαση, η παρουσίαση και η αποτελεσματική προώθηση, τότε οι ποιοτικές φωτογραφίες ενός χώρου είναι απαραίτητο “εργαλείο” για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι κατάλληλες φωτογραφίες, δημιουργούν συνειρμούς, αφηγούνται ιστορίες, “μιλούν” στον θεατή και τελικά προκαλούν το ενδιαφέρον και “παράγουν” ενδιαφερόμενους. Μπορεί να είναι ενδιαφερόμενοι αγοραστές για ένα ακίνητο, ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές ενός επαγγελματικού χώρου, ενδιαφερόμενοι πελάτες για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ένα συγκρότημα BnB, ενδιαφερόμενοι πελάτες για ένα χώρο δεξιώσεων.

Όσον αφορά τα εμπορικά καταστήματα, τις επιχειρήσεις εστίασης και τα cafe, οι φωτογραφίες παίζουν καθοριστικό ρόλο για να αναδείξουν το prestige και το ύφος και να επικοινωνήσουν τις αξίες, την ποιότητα και τον χαρακτήρα στο κατάλληλο κοινό.  

Άλλωστε, μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των εγκαταστάσεων μιας επιχείρησης είναι σημαντικό στοιχείο που συμπληρώνει την ταυτότητά της και δημιουργεί τις ανάλογες εντυπώσεις για το κύρος, την ιστορία και τη δυναμική της. Με τις φωτογραφίες μας αναδεικνύουμε όλα τα παραπάνω.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δείτε ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχουμε

κατασκευή e-shop

E-Commerce

Κατασκευάζουμε Eshop βασισμένα στην γνωστή πλατφόρμα Woocommerce. Υλοποιούμε ειδικές λύσεις ως προς τον τρόπο παραγγελίας και πληρωμής.

κατασκευή ιστοσελίδων - website

Website

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαδικτυακούς τόπους για την παρουσίαση της εταιρίας σας και των υπηρεσιών/προϊόντων σας

SEO - creative content

SEO

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης μέσα από ορθές τεχνικές και το ποιοτικό περιεχόμενο.

online advertising

Online Advertising

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

email marketing αποστολή newsletter

Email Marketing

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

διαχείριση social media

Social Media Managment

Διαχειριζόμαστε τους εταιρικούς λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

email marketing αποστολή newsletter

Email Marketing

Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε την δημιουργία λίστας αποδεκτών μέσω του website σας και την αποστολή Newsletter, τηρώντας τις διαδικασίες που ορίζει ο GDPR.

maintenance & support συντήρηση και υποστήριξη e-shop

Maintenance & Support

Μεριμνούμε για την εύρυθμη λειτουργία, την συντήρηση & τεχνική υποστήριξη των διαδικτυακών σας τόπων.

εκπαίδευση wordpress woocomerce

Training

Εκπαιδεύουμε στελέχη και μικρές ομάδες γύρω από την χρήση online πλατφορμών & συστημάτων.