Αποκτήστε τηλεφωνία VoIP μέσω Skype

Skype Logo

Για αρχή, ας ξεκινήσουμε από τα ρηχά και ας εξετάσουμε τις βασικές ορολογίες.

Τι είναι Voip τηλεφωνία? Η Voice Over IP τηλεφωνία ή αλλιώς τηλεφωνία μέσω διαδικτύου, είναι μια ομάδα πρωτοκόλλων που προσφέρει φωνητική συνομιλία σε πραγματικό χρόνο σε πολύ καλή ποιότητα και το πιο καλό από όλα, δωρεάν για τις Voip to Voip κλήσεις. Η φιλοσοφία είχε ξεκινήσει αποκλειστικά για τηλεφωνικές κλήσεις από υπολογιστή σε υπολογιστή με τη χρήση μικροφώνου και ακουστικών και με σύνδεση στο Internet.

Πλέον έχουμε φτάσει σε μια εποχή όπου πολλοί τηλεπικοινωνιακοί φορείς προσφέρουν σταθερή τηλεφωνία κάνοντας προώθηση των VoIP κλήσεων σε σταθερά δίκτυα με πολύ φτηνές, έως και μηδαμινές χρεώσεις.

Το διαδίκτυο όπως ξέρουμε όλοι είναι εδώ για να μας λύνει τα χέρια. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτήν την περίπτωση. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούμε μέσω Η/Υ για να κάνουμε VoIP κλήσεις.

Ένα από αυτά το οποίο θα δούμε σήμερα μαζί είναι το Skype.

To Skype μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κλήσεις από υπολογιστή σε υπολογιστή, σε δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, να στέλνουμε μηνύματα και γενικά να μας φέρει όλους πιο κοντά.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε δωρεάν και πόσο εύκολο είναι να κάνουμε ένα λογαριασμό και να συνδεθούμε ευθύς αμέσως.

10 σκέψεις για το “Αποκτήστε τηλεφωνία VoIP μέσω Skype”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.