Η δύναμη των τίτλων στο SEO – Video 003

Όταν δημοσιεύετε ένα post βάλτε ένα τίτλο που να είναι πολύ κοντά στην αναζήτηση που θα έκανε ο χρήστης για να βρει πληροφορίες γα αυτό που εσείς γράφετε. Ελάτε στην θέση του μέσου χρήστη για να έρθει αυτός στο site σας !

Ο τίτλος του άρθρου σε ένα Post
Ο τίτλος του άρθρου σε ένα Post

Παρακολουθήστε το video στο οποίο εξηγούμε την δύναμη που παρέχουν οι σωστά ορισμένοι τίτλοι των άρθρων αλλά και των σελίδων στην προσπάθεια βελτιστοποίησης θέσης στις μηχανές αναζήτησης.

Χρησιμοποιείστε έξυπνα plugins ώστε να μπορείτε εύκολα να ορίσετε διαφορετικό τίτλο για την σελίδα του άρθρου από αυτόν του ίδιου του άρθρου. Ιδανικό plugin για αυτήν την δουλειά (αλλά και για άλλες χρήσιμες εργασίες) είναι το All in One SEO Pack.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε το All in One SEO Pack και τις δυνατότητες που μας δίνει να ορίζουμε ξεχωριστά τον τίτλο της σελίδας μας που θα φιλοξενηθεί το άρθρο μας.

All in One SEO Pack
All in One SEO Pack

Για το συγκεκριμένο παράδειγμα χρησιμοποιήσαμε το άρθρο http://www.qwerty.gr//howto/margin-vs-markup. Δείτε τα αποτελέσματα στο Google για της αναζητήσεις  Τι είναι margin και margin vs markup

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.