Αυτόματη προσθήκη υπογραφών στο MS Outlook

Δημιουργήστε το hmtl αρχείο της αρεσκείας σας και μαζί με της φωτογραφίες που τυχών έχετε αντιγράψτε τα όλα μέσα στο C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Microsoft\Signatures όπου ( USER ) βάλτε το username με το οποίο συνδέεστε στα Windows. (Tips for newbies: Tα html αρχεία μπορείτε να φτιάξετε και με το MS WORD).

Μετά πηγαίνετε στο menu του Ms Outlook και επέλεξε: Option –> Mail  Format και κάτω κάτω σε αυτό το tab θα βρείς την ενότητα Signature.

Επιλέξτε από το Menu Tools->Options
Επιλέξτε από το Menu Tools->Options

Θα σας εμφανιστεί η επιλογή να επιλέξετε μεταξύ των αρχείων html που βρίσκονται στο φάκελο Signature που αναφέραμε παραπάνω.

Επιλέξτε την μόνιμη υπογραφή του mail σας
Επιλέξτε την μόνιμη υπογραφή του mail σας

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικές υπογραφές για κάθε λογαριασμό που διαχειρίζεστε με το Outlook καθώς και άλλη υπογραφή για τα νέα μηνύματα και άλλη για τις απαντήσεις και τις προωθήσεις (replies & forwrads)

Έτσι από εδώ και στο εξής με το που επιλέγετε την Δημιουργία Νέου Ε-mail στο Ms Outlook αυτό θα ανοίγει έχοντάς έτοιμη την υπογραφή σας.  Όπως παρακάτω:

E-mail με έτοιμη υπογραφή
E-mail με έτοιμη υπογραφή

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.