2 Σημαντικά Web Tools για Designers

Kuler & Typetester
Kuler & Typetester

Το θέμα του Web Design την σημερινή εποχή, όλο και αναπτύσσεται. Όλοι πλέον θέλουν να μάθουν να σχεδιάζουν μια ιστοσελίδα στο Internet είτε για πλάκα, είτε για προσωπικούς λόγους, είτε για χρήματα.

Όμως πέρα από τις γνώσεις, θέλει και κάποια χρήματα. Αγορά domain name, έξοδα συντήρησης κτλ. Άρα ο σύγχρονος Web Designer, εκτός από το πόσο έξυπνος είναι ώστε να σχεδιάσει μια ιστοσελίδα, καλείται να μας αποδείξει και το πόσο έξυπνος είναι ώστε να γλιτώσει χρήματα με κάποια εργαλεία που του προσφέρει το Internet.

Μπορεί το QWERTY.gr να μην είναι ακόμα γνωστό, για τους πανέξυπνους Web Designers που διαθέτει, όμως είναι εδώ για να σας μεταδώσει την απλή γνώση και να σας δείξει ότι κάποιες φορές με λίγη έρευνα παραπάνω μπορούμε να ανακαλύψουμε κάποια εργαλεία που θα μας λύσουν τα χέρια και θα μας κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Έτσι σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 2 πολύ καλά και σημαντικά Web Tools που θα βοηθήσουν το σύγχρονο Designer στην ευκολότερη επίτευξη των στόχων του.

Typetester

Το πρώτο είναι το Typetester το οποίο είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που μας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνουμε μέχρι και 3 διαφορετικές γραμματοσειρές σε διάφορα επίπεδα και να επιλέξουμε την κατάλληλη για την ιστοσελίδα μας. Απλό, εύκολο και φυσικά με την δικιά μας καθοδήγηση!

kuler

Το δεύτερο είναι το kuler. Εργαλείο καλλιτεχνίας! Διευρύνει τους χρωματικούς ορίζοντες στους φιλόδοξους καλλιτέχνες / web designers και φροντίζει να γεμίσει με χρώμα τις ιδέες και του πιο απαιτητικού. Άλλο ένα απλό εργαλείο που φροντίζουμε με τη βοήθειά μας να σας φανεί ακόμα πιο απλό.

Χαλαρώστε και παρακολουθήστε τι κάνουν. Και μετά ξεκινάμε το Design!

1 σκέψη για το “2 Σημαντικά Web Tools για Designers”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.