Βιβή Κωτούλα

Vivi Kotoula φωτογραφίζοντας
Photo credits: Paris Koutroumanos

Αν και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λάρισα, ζω στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια. Σπούδασα στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και είμαι κάτοχος εκπαιδευτικής και διδακτικής επάρκειας από την ΑΣΠΑΙΤΕ, με περαιτέρω επιμόρφωση στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Πέρα από την Πληροφορική και στην πορεία από το SEO Copywriting, το Digital Marketing, τη Διαχείριση Social Media και εν γένει το Creative Content για επιχειρήσεις, με κέρδισε και η Φωτογραφία. Μαγεύτηκα από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε σκοτεινό θάλαμο 20 χρόνια πριν και το 2021 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην ειδικότητα “Τέχνη Φωτογραφίας” στο ΔΙΕΚ Κηφισιάς.

Εργάστηκα για αρκετά χρόνια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ως ERP Consultant των προγραμμάτων της Singular, αλλά και στη θέση της IT Manager σε φαρμακευτική πολυεθνική εταιρεία.

Τα επόμενα χρόνια εξειδικεύτηκα στο SEO Copywriting, στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου για εταιρικά blogs και social media, καθώς και στη διαχείρισή τους για λογαριασμό εταιρικών πελατών. Η ενασχόλησή μου με τη συγγραφή περιλαμβάνει, επίσης, κείμενα για εταιρικά websites, καθώς και Δελτία Τύπου για επιχειρήσεις και δημόσια πρόσωπα.

Γράφω από το 2006 για θέματα γύρω από την οργάνωση του γάμου, της βάπτισης και της δεξίωσης, αλλά και για θέματα διακόσμησης. Στην πορεία προστέθηκαν η παιδική μόδα, τα κοσμήματα, το φαγητό και άλλες επιλεγμένες υπηρεσίες και προϊόντα για τα οποία μελετώ και δημιουργώ περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, δημιουργικά και κείμενα για αναρτήσεις κ.α.) υπό την καθοδήγηση των εταιρειών και των επαγγελματιών που μας εμπιστεύονται την επικοινωνία τους.

Από το 2013 ασχολούμαι παράλληλα με την εφαρμοσμένη φωτογραφία (still life, product, ecommerce, food, event, lifestyle photography) στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου πορείας, συμπληρώνοντας την παλέτα ολοκληρωμένων υπηρεσιών δημιουργικού περιεχομένου που παρέχουμε σε επιχειρήσεις, δημόσια πρόσωπα και e-shops.
.

Βρείτε με στα social media:

Instagram 

Linkedin

Pinterest