Δήλωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτή η δήλωση πνευματικών δικαιωμάτων ισχύει για όλες τις φωτογραφίες και τις εικόνες που βρίσκονται είτε σε αυτόν τον τομέα του διαδικτύου (qwerty.gr), είτε αλλού στο διαδίκτυο και για τις οποίες αναφέρεται στα μεταδεδομένα του αρχείου κάθε φωτογραφίας (Exif Metadata) ότι οι δημιουργοί είναι ένας εξ των:

  • Paraskevas (Paris) Koutroumanos ή Παρασκευάς (Πάρις) Κουτρουμάνος
  • Paraskevi (Vivi) Kotoula ή Παρασκευή (Βιβή) – Ελένη Κωτούλα
  • Athanasios (Thanos) Koutroumanos ή Αθανάσιος (Θανάσης ή Θάνος) Κουτρουμάνος

Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη λήψη, τη σύνδεση ή την εκτύπωση αντιγράφων για χρήση.

© Πνευματικά δικαιώματα 2021 QWERTY Digital Fanatics

Ι. Δικαιώματα ιδιοκτησίας

Οι φωτογραφίες που περιγράφονται παραπάνω αποτελούν ιδιοκτησία των: Κουτρουμάνο Παρασκευά , Παρασκευή-Ελένη Κωτούλα & Αθανάσιου Κουτρουμάνου και προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Δικαίου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα, το εμπορικό σήμα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε αυτόν τον ιστότοπο, αποτελούν ιδιοκτησία των ανωτέρων προσώπων.

Οι φωτογραφίες που περιγράφονται παραπάνω προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Δεν παρέχεται καμία άδεια, ρητή ή σιωπηρή, για την ηλεκτρονική μετάδοση, αποθήκευση, ανάκτηση ή εκτύπωση αυτών των φωτογραφιών, εκτός από εκείνη που σχετίζεται με τις συνήθεις πρακτικές “προσωρινής αποθήκευσης” των προγραμμάτων περιήγησης ιστού και δραστηριοτήτων όπως λήψη μόνο για την προσωπική σας απόλαυση. Καμία οντότητα, οργανισμός, εταιρία, επιχείρηση ή άτομο που επισκέπτεται ή βλέπει αυτές τις εικόνες, δεν μπορεί διαφορετικά να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να δημοσιεύσει, να μεταδώσει ή να διανείμει το περιεχόμενο αυτών των φωτογραφιών. Πρέπει να δοθεί ρητή γραπτή άδεια, εκ μέρους των φωτογράφων (κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αυτές οι φωτογραφίες για οποιονδήποτε σκοπό που δεν περιγράφεται παραπάνω.

Εάν επιθυμείτε την εμπορική ή άλλου τύπου χρήση αυτών των φωτογραφιών επικοινωνήστε με:
Πάρις Κουτρουμάνος hello [@] qwerty [.] gr