Που πήγαν οι φίλοι μου στο facebook εοε; Χάθηκαν;

Σταματήσατε ξαφνικά να βλέπετε στο News Feed του Facebook (Ροή Ειδήσεων) ενημερώσεις από αρκετούς φίλους σας, αλλά και από σελίδες που έχετε κάνει Like; Βλέπετε διαρκώς νέα από τους ίδιους και τους ίδιους και η ροή των νέων έχει πέσει σε ρυθμούς;

Μην ανησυχείτε… αυτό είναι κάτι που «διορθώνεται»! Οι φίλοι σας και οι αγαπημένες σας σελίδες είναι εκεί, ζουν και βασιλεύουν. Απλά εσείς δεν ενημερώνεστε για τη δραστηριότητα όλων των φίλων σας και όλων των αγαπημένων σας σελίδων, λόγω μιας default ρύθμισης που έκανε το Facebook χωρίς να σας ρωτήσει μετά τις τελευταίες αλλαγές του. Ενημερώνεστε by default για τη δραστηριότητα μόνο όσων φίλων και σελίδων έχετε πιο συχνή επαφή!

Δείτε πώς μπορείτε να το αλλάξετε, ώστε να βλέπετε τη δραστηριότητα ΟΛΩΝ στο News Feed. Φυσικά, εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να εξαιρέσετε συγκεκριμένους φίλους και σελίδες που θα επιλέξετε εσείς.

Ο πρώτος τρόπος για να το κάνετε είναι από το πάνω μέρος της σελίδας στο News Feed (Ροή Ειδήσεων) πηγαίνοντας στο βελάκι που υπάρχει δίπλα στην επιλογή Most Recent (Πιο πρόσφατα).

Πιο πρόσφατα στη Ροή Ειδήσεων

Most Recent > Edit Options > All of your friends and pages

Πατήστε πάνω στο βελάκι και στο menu που θα ανοίξει επιλέξτε Edit Options (Επεξεργασία Επιλογών).

Εκεί, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή που έκανε το Facebook για εσάς και να επιλέξετε Show posts from All of your friends and pages.

Πώς θα βλέπετε τις ενημερώσεις από όλους τους φίλους και τις σελίδες που παρακολουθείτε

Show posts from: All of your friends and pages

Αμέσως μετά πατάτε Save και έτσι θα έχετε πάλι τα νέα όλων των φίλων σας και των αγαπημένων σας σελίδων στο πιάτο!

Ο δεύτερος τρόπος είναι να πάτε κάτω – κάτω στη σελίδα του News Feed και να επιλέξετε από εκεί Edit Options. Θα ανοίξει το σχετικό παράθυρο και θα κάνετε από εκεί τη νέα σας επιλογή.

Edit options στο News Feed του Facebook

Edit Options στο κάτω μέρος της σελίδας Ροή Ειδήσεων

Επαναλαμβάνω ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να εξαιρείτε, με τον ίδιο τρόπο που κάνατε μέχρι σήμερα, τους φίλους και τις σελίδες που θέλετε να μην εμφανίζονται οι ενημερώσεις τους στην δική σας Ροή Ειδήσεων (News Feed).

Βιβή Κωτούλα

Posted in HiTechNews, HowTo and tagged , , , .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.