Τι κάνουμε

Με την τεχνογνωσία μας σε ότι αφορά το διαδίκτυο, την επικοινωνία και τη διαφήμιση, μπορούμε να βοηθήσουμε κάθε επιχείρηση να χρησιμοποιήσει το Internet προς όφελος της, αυξάνοντας έτσι το μερίδιό της στην αγορά.

Κι εδώ ακριβώς αναλαμβάνουμε εμείς δράση παρέχοντας :

  • Δημιουργία εταιρικής διαδικτυακής ταυτότητας. Αυτή αναλύεται στη δημιουργία του εταιρικού blog για την επιχείρησή σας (με όλα τα σύγχρονα εργαλεία που πρέπει να περιλαμβάνει) και όλων των περιφερειακών καναλιών επικοινωνίας (Facebook page, Twitter account, Pinterest κλπ) που θα συνδεθούν με αυτό. Αναπόσπαστο κομμάτι της παραπάνω διαδικασίας είναι η εκπαίδευση από εμάς προς τα στελέχη της επιχείρησης, ώστε να είναι σε θέση να αναλάβουν στην συνέχεια την διαχείριση του blog και της εταιρικής επικοινωνίας στο διαδίκτυο.
  • Παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου για λογαριασμό επιχειρήσεων μέσω συγγραφής άρθρων, φωτογραφήσεων κ.α.
  • Online επικοινωνία, διαχείριση και ανάρτηση περιεχομένου μέσω των Blog και των Social Media των επιχειρήσεων που αναθέτουν σε εμάς την διαδικτυακή τους δραστηριότητα.
  • Δημιουργία e-shop, παραγωγή και ανάρτηση περιεχομένου για τα είδη.
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την στρατηγική online επικοινωνίας που πρέπει να ακολουθήσει μια επιχείρηση γάμου, ώστε να διευρύνει διαρκώς το πελατολόγιo της, αλλά και να διαχειρίζεται σωστά την φήμη της στο διαδίκτυο.
  • Online επικοινωνία μέσω παρουσιάσεων για επιχειρήσεις και επαγγελματίες στο www.teleiosgamos.gr
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας στο Google μέσω της υπηρεσίας Google AdWords, καθώς και στο Facebook.

Αν λοιπόν το εταιρικό σας site δεν συμβαδίζει με την εξέλιξη της επιχείρησής σας κι έχει πάψει προ καιρού να την αντιπροσωπεύει. Αν στα αποτελέσματα του Google – σχεδόν – δεν υπάρχετε. Αν το Internet Marketing που έχετε υιοθετήσει δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε ή αν νιώθετε πως ήρθε η ώρα να περάσετε στο επόμενο επίπεδο, τότε η τεχνογνωσία και η πείρα μας σε ότι έχει σχέση με το διαδίκτυο και την επικοινωνία μπορούν να σας βοηθήσουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 055 8021 ή στο info(@)qwerty.gr , ώστε να συζητήσουμε περαιτέρω, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δικής σας επιχείρησης.