Πάρις Κουτρουμάνος

Paris Koutroumanos
Paris Koutroumanos

Γεννήθηκα το 1971. Μεγάλωσα στο  κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Βάθη) όταν ακόμα μπορούσες να παίξεις στους δρόμους και στις τριγύρω πλατείες. Αποφοίτησα από το 4ο Λύκειο Αθηνών.

Το 1990 βρέθηκα στην Πάτρα για να συνεχίσω την ακαδημαϊκή μου μόρφωση στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του εκεί Πανεπιστημίου.

Ασχολήθηκα με τους υπολογιστές και με το Internet όταν ακόμα αυτό αποτελούσε απόκτημα ολίγων.

Δουλεύω από μικρός. Έμαθα ΚΒΣ στο πεζοδρόμιο. Το 1994 ξεκίνησα να δουλεύω στην εταιρία τεχνικού λογισμικού π-Systems Int. ως Beta Tester, αργότερα ως τεχνικός, αλλά στη συνέχεια ανέλαβα τη θέση του Υπεύθυνου πωλήσεων για ένα μεγάλο κομμάτι της επικράτειας. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω σε εκατοντάδες τεχνικές εταιρείες & γραφεία τα οποία μηχανογράφησα, αλλά και να γυρίσω όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Μίσησα τον Ελληνικό Στρατό για τον παραλογισμό του, αλλά τουλάχιστον εκεί έμαθα κρυπτογραφία και αρκετή… Ελληνική γεωγραφία.

Στο τέλος του 1998 άρχισα να δουλεύω στον όμιλο Singular (εταιρεία Infosupport S.A.) ως Sales Account Manager και Presales Advisor για ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

Το διάστημα 2001 έως και το τέλος του 2003 εργάστηκα στoν ISP του ομίλου ALTEC. Στην ACN ανέλαβα τις πωλήσεις της προπληρωμένης κάρτας πρόσβασης στο Internet, Netcarta και της προπληρωμένης κάρτας τηλεφωνίας Talk-Talk.

Από τις αρχές του 2004 έως και τα μέσα του 2007 εργάστηκα στην Hellas Online στις πωλήσεις μισθωμένων γραμμών για την αγορά των Internet Cafe, η οποία τότε παρουσίαζε την μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Από τα μέσα του 2007 εργάζομαι στην εταιρία QWERTY Digital Fanatics στην οποία είμαι πλέον συνιδιοκτήτης μαζί με την Βιβή Κωτούλα η οποία είναι και σύντροφος της ζωής μου.

Την ψυχή μου την σώζω γράφοντας μικρές ιστορίες, τις οποίες, όταν ωριμάζουν, τις εκδίδω στο δίκτυο.

Προσπαθώ να ξεκλέβω χρόνο από τα τετριμμένα και να διαβάζω ότι μου προκαλεί γέλιο και όνειρα. (Πως θα ήμασταν χωρίς όνειρα;)

Μπορείτε να με βρείτε διαδικτυακά στα παρακάτω online μέσα:

linkedin.com/in/pariskoutroumanos/

facebook.com/parisk

twitter.com/assoscoupa

και στο προσωπικό μου blog: parisk.gr