Δημιουργία Περιεχομένου - Φωτογραφήσεις - Εκπαίδευση

Δημιουργούμε περιεχόμενο, αρθρογραφούμε και επιμελούμαστε το υλικό σας.
Φωτογραφίζουμε πρόσωπα, προϊόντα και χώρους.
Οργανώνουμε εκπαιδεύσεις και βρίσκουμε το προσωπικό που θα καλύψει εσωτερικά τις ανάγκες της διαδικτυακής σας υπόστασης.

creative-content

Creative Content

Είναι ξεκάθαρο πια πως οι επιχειρήσεις που επικοινωνούν με το κοινό στο οποίο απευθύνονται, που αφουγκράζονται και μοιράζονται, που οδηγούν και συμμετέχουν, είναι αυτές που έχουν κάθε λόγο να βλέπουν το μέλλον να διαγράφεται φωτεινό και να σχεδιάζουν επόμενες κινήσεις και στόχους.

Πριν ακόμα κάνουν την εμφάνισή τους και εδραιωθούν τα social media στη χώρα μας, είμαστε από τους πρώτους, που έχουμε υποστηρίξει κι έχουμε αποδείξει πως το πρωτότυπο και προσεγμένο περιεχόμενο είναι αυτό που έχει την δύναμη να κάνει μια επιχείρηση να ξεχωρίσει, να αγαπηθεί από το κοινό της και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Το καλογραμμένο περιεχόμενο που εμπνέει, που απαντά, που προσφέρει κίνητρο και όραμα στο κοινό, αποτελεί έναν κλάδο της δουλειάς μας που αγαπάμε πολύ γιατί είναι απολύτως δημιουργικό και κρύβει διαρκώς νέες προκλήσεις.

Το Copywriting και η συγγραφή άρθρων για το blog ή το εταιρικό website, σε συνδυασμό με την παραγωγή άλλου δημιουργικού περιεχομένου, που σχεδιάζουμε κατά περίπτωση, για τα social media των επιχειρήσεων, αποτελούν τον κορμό των υπηρεσιών μας σε αυτή την ενότητα. Όμοιες υπηρεσίες παρέχουμε επίσης σε e-shops, που επιλέγουν να διαφοροποιηθούν στην αγορά τους, προσφέροντας πρωτότυπο και ενδιαφέρον περιεχόμενο στο κοινό τους. Απευθυνόμαστε σε B2C και B2B επιχειρήσεις, διαφόρων κλάδων όπως είναι ενδεικτικά η ένδυση και το παιδικό ρούχο, τα κοσμήματα, τα events, το lifestyle, τα είδη σπιτιού και η διακόσμηση, τα είδη γάμου και βάπτισης.

Photography

Η φωτογραφία είναι αυτή που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει το ενδιαφέρον του θεατή αποτελεσματικότερα από οποιοδήποτε άλλο είδος περιεχομένου. Στο διαδικτυακό marketing, στα social media, στην online διαφήμιση, στο ηλεκτρονικό εμπόριο αυτός είναι ένας από τους κυριότερους στόχους που πρέπει να επιτευχθεί.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αναλαμβάνουμε τις φωτογραφήσεις ή και τις βιντεοσκοπήσεις των προϊόντων για το e-shop, καθώς και την επεξεργασία του υλικού για τελική χρήση.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για ένα website ή ένα e-shop να παρουσιάζει μια φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις φωτογραφήσεις που θα “ντύσουν” με πρωτότυπες φωτογραφίες το πρωτοσέλιδο και τις επιμέρους σελίδες των διαδικτυακών τόπων, καλύπτοντας ανάγκες λόγω εποχικότητας στο αντικείμενο, προώθησης προϊόντων, ειδικών προσφορών κ.α. Ομοίως, παράγουμε φωτογραφίες για χρήση στους social media λογαριασμούς που διατηρεί η επιχείρηση, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της διαδικτυακής εικόνας της.

Η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση real estate είναι επίσης υπηρεσίες που παρέχουμε, παραδίδοντας φωτογραφίες ή και βίντεο, έτοιμα προς χρήση και ανάρτηση σε διαδικτυακούς τόπους πώλησης και ενοικίασης ακινήτων ή σε website μεσιτικών πρακτορείων και άλλου τύπου επιχειρήσεων ή επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο real estate και στο bnb.

qwerty-photography
qwerty-Training

Training

Πιστεύοντας στην αυτονομία που πρέπει να έχει ο καθένας σε σχέση με τη διαχείριση του περιεχομένου στο website του ή στο e-shop του, παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης στη χρήση του WordPress για την ανάρτηση περιεχομένου και στη διαχείριση παραγγελιών, προϊόντων και άλλων ενοτήτων στο Woocommerce.

Σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες, έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουμε εργαζόμενους σε επιχειρήσεις – πελάτες μας, ώστε να εξοικειωθούν με τη χρήση εργαλείων που διευκολύνουν ή προαπαιτούνται για την τέλεση των καθηκόντων τους γύρω από τη διαχείριση του e-shop ή του εταιρικού website. Ενδεικτικά αναφέρουμε την εισαγωγή στο photoshop και την εκπαίδευση στις απαραίτητες βασικές εργασίες επεξεργασίας εικόνων για τη σωστή χρήση τους στις σελίδες προϊόντων.

Μπορούμε, επίσης, να αναλάβουμε την αναζήτηση και εύρεση του κατάλληλου υποψηφίου για να στελεχώσει τη θέση του ατόμου που διαχειρίζεται το e-shop του πελάτη.

Δείτε ποιες άλλες υπηρεσίες παρέχουμε

κατασκευή e-shop

E-Commerce

Κατασκευάζουμε Eshop βασισμένα στην γνωστή πλατφόρμα Woocommerce. Υλοποιούμε ειδικές λύσεις ως προς τον τρόπο παραγγελίας και πληρωμής.

κατασκευή ιστοσελίδων - website

Website

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαδικτυακούς τόπους για την παρουσίαση της εταιρίας σας και των υπηρεσιών/προϊόντων σας

SEO - creative content

SEO

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης μέσα από ορθές τεχνικές και το ποιοτικό περιεχόμενο.

online advertising

Online Advertising

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

email marketing αποστολή newsletter

Email Marketing

Σχεδιάζουμε και "τρέχουμε" στα Social Media & της Μηχανές Αναζήτησης τις Online διαφημιστικές σας καμπάνιες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

διαχείριση social media

Social Media Managment

Διαχειριζόμαστε τους εταιρικούς λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

maintenance & support συντήρηση και υποστήριξη e-shop

Maintenance & Support

Μεριμνούμε για την εύρυθμη λειτουργία, την συντήρηση & τεχνική υποστήριξη των διαδικτυακών σας τόπων.